Σάκης Μπουλάς: Ερωτευμένος με νεαρή ηθοποιό; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σάκης Μπουλάς: Ερωτευμένος με νεαρή ηθοποιό;

Σάκης Μπουλάς: Ερωτευμένος με νεαρή ηθοποιό;Ερωτευμένος φαίνεται ότι είναι ο Σάκης Μπουλάς και μάλιστα με νεαρή και εντυπωσιακή ηθοποιό. Ο Μπουλάς που τον τελευταίο καιρό πέρασε δύσκολες ώρες λόγω σοβαρού ποβλήματος με την υγεία του, βρήκε τον έρωτα και την ευτυχία στο πρόσωπο της...
Αλεξάνδρας Ούστα, η οποία του στάθηκε πολύ στην περιπέτεια με την υγεία του. Την Αλεξάνδρα την γνωρίσαμε πρώτα μέσα από τα Καλλιστεία, όπου το 2000 κατέκτησε τον τίτλο της Β Σταρ Ελλάς.
Μπουλάς: Ερωτευμένος με νεαρή ηθοποιό;
Στη συνέχεια έκανε επαγγελματική στροφή, όπου ασχολήθηκε με την υποκριτική, συμμετέχοντας στα σήριαλ «Η ώρα η καλή» και "Λατρεμένοι μου γείτονες". Σύμφωνα με την εφημερίδα News, η Ούστα γνωρίστηκε με τον Μπουλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του σίριαλ «Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας» το 2007.
Στην αρχή έκαναν καλή παρέα, μετά χάθηκαν για λίγο, όμως τελικά ξανασυναντήθηκαν και αυτή την φορά δεν ήταν απλά στα πλαίσια μιας φιλίας. Οι δυο τους, δεν θέλουν να προκαλούν και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Σου άρεσε;

Σχολίασε